Mainosta meillä

Medioissamme tavoitat jopa 2,5 miljoonaa kävijää kuukaudessa. Ammattilehtiemme kohderyhmä kattaa 100 000 kone-, kuljetus- ja maatalousalan yrittäjää ja avainhenkilöä. Mainostajalle on tarjolla monipuoliset displayn mainosmuodot, printin mahdollisuudet sekä natiivi- ja videoratkaisut. Tutustu mainonnan mahdollisuuksiin tarkemmin tuotteiden omilla sivuilla.

Tutustu myös tapahtumiimme: Mansen Mörinät ja Henkilökuljetusnäyttely. Kiinnostaisiko osastonäkyvyys tai mediakumppanuus yritystäsi?

Ammattimediat

Konepörssi on Suomen johtava kone- ja kuljetusalan media. Uudet erikoislehdet – Konepörssi Ammattiautot ja Konepörssi Urakointiuutiset – laajentavat kohderyhmän myös henkilökuljettamisen, tavaraliikenteen sekä maa- ja metsätalousalan yrittäjiin. Konekuriiri on metallialan tärkein media, jonka aihepiireihin kuuluvat koneet, työkalut ja oheislaitteet. Ammattimediat ovat vahvasti mukana alan näyttelyissä mediakumppanina ja näytteilleasettajana. Lisäksi Konepörssi organisoi Mansen Mörinät -tapahtuman ja Henkilökuljetus-näyttelyn.

Ampparit Uutispalvelut

Ampparit kokoaa yhteen uutiset yli 300 lähteestä lähes reaaliaikaisesti. Ampparit Hakuvahti taas on edullinen mediaseurantapalvelu.