Sisältötuotanto

Asiantuntevat sisältöratkaisut

Tuotamme yrityksesi tarvitsemat sisällöt joko omaan käyttöösi tai julkaistavaksi Nettixin medioissa. Saat meiltä tarpeidesi mukaiset artikkelit, kuvat, haastattelut, raportit sekä esittely- ja messuvideot.

Tarjoamme tarvittaessa kaikelle sisällölle myös sopivat kanavat ja kohderyhmät viestin välittämiseen.

Toimituksellinen sisältö

Tarvitsetko artikkeleita, ohjetekstejä tai muuta sisältöä? Hoidamme tuotannon ja tarpeesi mukaan myös jakelun medioissamme. Toki voimme tuottaa sisältöä myös omiin kanaviisi kuten verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan. Toimittajien alakohtainen ammattitaito takaa sen, että sisällöt ovat asiantuntevia ja ajankohtaisia. Kaikki verkkosisältö tuotetaan ja julkaistaan SEO ystävällisessä formaatissa.

Videosisällöt vaikuttavat tehokkaasti

Video on tuloksekas tapa viestin välittämiseen esimerkiksi yrityksesi tarinasta, tuoteuutuuksista tai tapahtumistasi. Tuotamme kustannustehokkaasti lyhyet messuvideot, markkinointivideot, haastatteluvideot, tuote-esittelyt ja opastusvideot. Esittelyvideot jäävät mieleen paremmin, kuin yksikään diashow tai myyntipuhe!

Kierrämme myös aktiivisesti alan tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Kysy hyvissä ajoin ennakkoon videotaltiointimahdollisuudesta tapahtumassa, jossa olet mukana.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä tarpeisiisi paras ratkaisu!

Yhteystiedot


Jussi Lehtonen

Päätoimittaja

jussi.lehtonen@otava.fi
+358 400 630 607