Kaikki palvelut

Nettix on moottoritoimialan sekä kone- ja kuljetusalan vahvin toimija Suomessa. Meiltä löydät ratkaisut kauppiaan tarpeisiin niin auto-, moto-, vene- kuin konepuolellakin. Mainostajana tavoitat sivustoiltamme jopa 2,5 miljoonaa kävijää kuukaudessa. Ammattilehtemme tarjoavat mainostajalle tarkkaan kohdennetun noin 100 000 konealan yrittäjän ja avainhenkilön silmät.

Kauppapaikat

Nettixin kauppapaikat ovat kukin alojensa markkinajohtajia. Tutustu tuotteisiin, niin näet ratkaisumme kauppiaille ja mainostajille.

Myynnin tueksi

Haluatko vauhdittaa kohteidesi myyntiä? Tarvitsetko ratkaisun varastonhallintaan, raportointiin ja kaupan dokumenttien hallinnointiin tai alan myynnin seurantaan? Tarvitsetko kotisivun esimerkiksi kohdesivuksi omille kampanjoillesi? Tutustu myynnin tueksi tarjottaviin palveluihin.

Ampparit Uutispalvelut

Ampparit kokoaa yhteen uutiset yli 300 lähteestä lähes reaaliaikaisesti. Ampparit Hakuvahti taas on edullinen mediaseurantapalvelu. Tutustu palveluihin.

Ammattimediat

Konepörssi on Suomen johtava kone- ja kuljetusalan media, jonka aihealueet kattavat myös henkilökuljettamisen, tavaraliikenteen sekä maa- ja metsätalousalan. Ammattimediat ovat vahvasti mukana alan näyttelyissä mediakumppanina ja näytteilleasettajana. Lisäksi Konepörssi organisoi Mansen Mörinät -tapahtuman.