Nettivuokraus

Vuokraa tai laita tavarat tuottamaan

Vuokraa mitä tarvitset! Nettivuokraus on Suomen suurin ja monipuolisin vuokrausalan ilmoittelusivusto. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy muun muassa autoja, harrastevälineitä, työkaluja, juhlatarvikkeita, mökkejä, paljuja, elektroniikkaa sekä paljon muuta. Sivustolta löydät kattavan listauksen vuokrattavista tuotteista, joita on pitkälti yli 10 000.

Nettivuokrauksessa kuka tahansa voi tarjota vuokralle tavaroita – kuten kodinkoneita, mökin, rakennustarvikkeita tai harrastevälineitä – joille on harvoin käyttöä ja tienata näin hieman extraa tai kattaa vaikkapa osan käyttökuluista. Palvelusta löytyy sekä yksityisiä ilmoittajia että yrityksiä.

Tutustu myös Nettivuokrauksen sivujen suosittuun Juttupalstaan, josta löydät vinkkejä muun muassa remonttiin, vuokra-auton kanssa reissaamiseen, höyrypesurin käyttöön ja pikkujoulujuhlien järjestämiseen.

Turvallinen maksutapahtuma Nettimaksulla

Nettimaksu on Nettivuokrauksen helppokäyttöinen maksutapa, jossa vuokra maksetaan ensin maksunvälittäjälle verkkopankin kautta. Nettimaksun ansiosta vuokralleottaja voi tarkistaa vuokraamansa kohteen ennen maksun siirtymistä vuokranantajalle. Nettimaksu on käytössä Nettivuokrauksen yritysasiakkaiden välillä sekä osalla yritysasiakkaista. Tunnistat Nettimaksullisen ilmoituksen Nettimaksu-logosta.

Haluatko tienata hieman ekstraa ja tarjota omia tavaroitasi vuokralle?

Kiinnostuitko? Voit ryhtyä vuokranantajaksi helposti rekisteröitymällä Nettivuokrauksessa ja tekemällä ilmoituksen tuotteistasi. Uudet kohteet saavat automaattisesti näkyvyyttä listojen kärkipäästä. Jos tarvitset myöhemmin kohteellesi lisää näkyvyyttä vaikka tiettynä aikana, muista korostuspalvelut.

Kiinnostuitko? Tutustu palveluun osoitteessa nettivuokraus.com. Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelu auttaa mielellään!

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu yksityisille

Avoinna ark. 9-16, la-su 11-16

asiakaspalvelu@nettix.fi
0600 04070 (0,38€/ min + pvm)