Nettivene

Veneet jollasta jahtiin

Unelmoitko omasta veneestä tai oletko jo kokenut vesillä liikkuja? Tai haluatko myydä nykyisen veneesi? Suomen johtava veneiden kauppapaikka Nettivene on oikea palvelu sinulle.

Nettiveneestä löydät kaikki vesillä kulkevat menopelit yhdestä osoitteesta, liikuitpa sitten moottorilla tai purjeilla. Mikäli sinulla on etsinnässä hulppea jahti, moottorivene, purjevene, vesijetti, soutuvene tai vaikkapa kanootti, on Nettivene tehokkain paikka tavoittaa venekauppaa käyvät osapuolet.

Nettiveneessä myydään vuosittain yli 30 000 venettä, ja kauppaa käyvät niin yksityiset myyjät kuin liikkeetkin.

Harkitsetko myymistä?

Veneen myyminen itse netissä on usein taloudellisesti kannattavaa. Tekemällä ilmoituksen näet heti, kuinka kysytty veneesi on. Tarvitset vain hetken aikaa ja muutaman valokuvan. Koko homma hoituu helposti myös kännykällä.

Uudet ilmoitukset saavat automaattisesti näkyvyyttä listojen kärjestä. Jos haluat myöhemmin vauhdittaa myyntiä ja nostaa kohteen uudelleen, muista korostuspalvelut. Lisänäkyvyydet maksavat vain muutaman euron.

Muista kauppakirja, kun myyt tai ostat yksityiseltä

Kun käyt kauppaa yksityisten välillä, kannattaa aina tehdä kauppakirja. Se onnistuu vaivattomasti OmaNettix -palvelussamme – suurin osa veneen tiedoista täytetään automaattisesti Traficomin rekisteristä. Sekä ostaja että myyjä tunnistetaan sähköisesti eli tiedät varmuudella, kenen kanssa asioit.

Anna Hakuagentin valvoa puolestasi, kun etsit sopivaa ostettavaa

Hakuagentti pitää sinut ajan tasalla uusista ilmoituksista. Saat viestin sähköpostiisi heti, kun hakuasi vastaavia veneitä tulee myyntiin. Voit tallentaa tarkennetun haun Hakuagentiksi hakusivun lopun linkistä.

Kun löydät houkuttelevan kohteen, voit tarkistaa mm. sen perus-, omistaja- ja historiatiedot Traficomin rekisteristä Rekkari.fi -palvelumme kautta (alk. 2,90 €). Syötät vain rekisterinumeron.

Inspiraatiota Nettiveneen Taukopaikalta

Seuraamme venealaa aktiivisesti ja julkaisemme vuosittain kymmeniä alan artikkeleita, koeajoja ja vinkkijuttuja niin uusista kuin käytetyistä veneistä sekä varusteista. Tutustu näihin Taukopaikallamme.