Nettimoto

Moottoripyörät, mönkijät ja moottorikelkat

Moottoripyörällä roadtripille, mopoauto rippilahjaksi tai moottorikelkka talven lumikinoksia varten? Nettimotosta löydät seuraavan motosi. Nettimoto on alansa markkinajohtaja – meillä on tarjolla kaikkea motoihin liittyvää, oli se sitten klassinen Harrikka, mopo, skootteri tai vaikkapa mönkijä.

Nettimotossa myydään vuosittain yli 100 000 motoa, ja kauppaa käyvät niin yksityiset myyjät kuin liikkeetkin.

Mikäli et ole vielä löytänyt parasta vaihtoehtoa itsellesi, tutustu Nettimoton Motoarvosteluihin. Arvosteluiden kautta näet, mitä mieltä muut Nettimoton käyttäjät ovat. Voit myös jättää sivustolle oman arvostelusi.

Harkitsetko myymistä?

Moottoripyörän myyminen itse on usein taloudellisesti kannattavaa. Tekemällä ilmoituksen näet heti, kuinka kysytty motosi on. Tarvitset vain hetken aikaa ja muutaman valokuvan. Koko homma hoituu helposti myös kännykällä.

Voit haarukoida motosi arvoa Nettimoton hintapilven avulla. Syöttämällä muutaman tiedon saat kattavaan dataamme perustuvan arvion hinnasta.

Muista kauppakirja kun myyt tai ostat yksityiseltä

Kun käyt kauppaa yksityisten välillä, kannattaa aina tehdä kauppakirja. Teet kauppakirjan vaivattomasti OmaNettix -palvelussamme – suurin osa moottoripyörän tiedoista täytetään automaattisesti Traficomin rekisteristä. Sekä ostaja että myyjä tunnistetaan sähköisesti eli tiedät varmuudella, kenen kanssa asioit. 

Vauhtia myyntiin

Uudet ilmoitukset saavat automaattisesti näkyvyyttä listojen kärkipäästä. Jos haluat myöhemmin vauhdittaa myyntiä ja nostaa kohteen uudelleen, muista korostuspalvelut. Lisänäkyvyydet maksavat vain muutaman euron.

Hakuagentti bongaa uudet kohteet puolestasi

Kun etsit sopivaa ostettavaa kohdetta ja tiedät mitä haluat, hakuagentti pitää sinut ajan tasalla uusista ilmoituksista. Saat viestin sähköpostiisi heti, kun hakuasi vastaavia ajoneuvoja tulee myyntiin. Voit tallentaa tarkennetun haun Hakuagentiksi hakusivun lopun linkistä.

Kun löydät houkuttelevan kohteen, voit tarkistaa mm. sen perus-, omistaja- ja historiatiedot Traficomin rekisteristä Rekkari.fi -palvelumme kautta (alk. 2,90 €). Syötät vain rekisterinumeron.

AJankohtaista luettavaa Nettimoton Taukopaikalta

Seuraamme alaa aktiivisesti ja julkaisemme vuosittain kymmeniä artikkeleita, koeajoja ja vinkkijuttuja niin uusista kuin käytetyistä moottoripyöristä, mopoista, mönkijöistä sekä varusteista. Tutustu näihin Taukopaikallamme.