Nettikone

Raskaat koneet vaihtavat kevyesti omistajaa

Nettikone on paikkasi, mikäli olet myymässä tai ostamassa esimerkiksi traktoria, nosturia, työkonetta tai vaikkapa kaivinkonetta. Nettikoneessa ilmoittaminen on yksityishenkilölle ilmaista – meillä raskas kalusto vaihtaa kevyesti omistajaa. 

Sivustolta löytyvät niin kuljetuskalustot, maatalouskoneet kuin maarakennukseen liittyvät koneet. Raskaan kaluston lisäksi myös pienemmät työkoneet liikkuvat Nettikoneen kautta helposti ja tehokkaasti. 

Myynissä on tälläkin hetkellä yli 20 000 konetta.

Vauhtia myyntiin

Uudet ilmoitukset saavat automaattisesti näkyvyyttä listojen kärkipäästä. Jos haluat myöhemmin vauhdittaa myyntiä ja nostaa kohteen uudelleen, muista korostuspalvelut. Lisänäkyvyydet maksavat vain muutaman euron.

Hakuagentti bongaa uudet kohteet puolestasi

Hakuagentti pitää sinut ajan tasalla uusista ilmoituksista. Saat viestin sähköpostiisi heti, kun hakuasi vastaavia ajoneuvoja tulee myyntiin. Voit tallentaa tarkennetun haun Hakuagentiksi hakusivun lopun linkistä.

Lue alan uutiset Nettikoneen Taukopaikasta

Seuraamme alaa aktiivisesti ja julkaisemme runsaasti artikkeleita, koeajoja ja vinkkijuttuja niin uusista kuin käytetyistä koneista sekä varusteista. Tutustu näihin Taukopaikallamme.