Nettikaravaani

Laajin valikoima matkailuautoja ja asuntovaunuja

Nettikaravaanissa käydään kauppaa käytetyistä matkailuautoista, asuntovaunuista ja talovaunuista. Meiltä löydät kattavan katsauksen eri merkkejä, kuten Adria, Dethleffs, Hymer ja Polar. Caravanliikkeet -listauksen avulla löydät helposti sinua lähimpänä olevan liikkeen.

Mikäli sinulla on asuntoauto, matkailuvaunu tai talovaunu, jonka haluat myydä, onnistuu se Nettikaravaanissa yksityishenkilönä helposti ilmaiseksi.

Nettikaravaani on alansa suosituin sivusto Suomessa. Kauttamme löydät varmasti itsellesi sopivan menopelin ja saat tehokkaasti myytyä vanhan karavaanisi!

Vauhtia myyntiin

Uudet ilmoitukset saavat automaattisesti näkyvyyttä listojen kärkipäästä. Jos haluat myöhemmin vauhdittaa myyntiä ja nostaa kohteen uudelleen, muista korostuspalvelut. Lisänäkyvyydet maksavat vain muutaman euron.

Hakuagentti ja Rekkari.fi auttavat ostajaa

Kun löydät houkuttelevan kohteen, voit tarkistaa mm. sen perus-, omistaja- ja historiatiedot Traficomin rekisteristä Rekkari.fi -palvelumme kautta (alk. 2,90 €). Syötät vain rekisterinumeron.

Hakuagentti pitää sinut ajan tasalla uusista ilmoituksista. Saat viestin sähköpostiisi heti, kun hakuasi vastaavia ajoneuvoja tulee myyntiin. Voit tallentaa tarkennetun haun Hakuagentiksi hakusivun lopun linkistä.