Nettiauto

Helppo ja taloudellinen tapa ostaa, myydä ja vaihtaa auto

Oletko myymässä autoasi, mietitkö auton ostoa tai haluaisitko tietää, minkä hintainen nykyinen ajopelisi on? Nettiauto, Suomen suurin ja suosituin autojen kauppapaikka, on oikea osoite näihin tarpeisiin. Meillä myydään vuosittain noin 600 000 autoa, joista noin kolmasosan myy yksityishenkilö. Tälläkin hetkellä löydät meiltä yli 90 000 vaihtoautoa. Palvelun käyttö on yksityishenkilölle maksutonta. 

Kun myyt

Auton myyminen itse netin kautta on usein taloudellisesti kannattavaa. Noin miljoona kävijää vierailee Nettiautossa joka viikko. Tekemällä ilmoituksen näet heti, kuinka kysytty autosi on. Tarvitset vain hetken aikaa ja muutaman valokuvan. Koko homma hoituu helposti myös kännykällä.

Auton myymisessä tärkeimpiä tekijöitä on hinnan asettaminen oikein. Markkinoiden mukaisen hintatason haarukoimisessa sinua auttaa Nettiauton Hintalaskuri. Syöttämällä muutaman tiedon saat kattavaan dataamme perustuvan arvion hinnasta ja myyntiajasta.

Muista kauppakirja kun myyt tai ostat yksityiseltä

Kauppakirja kannattaa aina tehdä, kun myyt autosi yksityiselle. Tarjoamme OmaNettix-palvelussamme turvallisen ja helpon sähköisen kauppakirjan, jossa auton viralliset tiedot haetaan automaattisesti Traficomista ja ostaja ja myyjä tunnistautuvat sähköisesti. Sinun ja ostajan tehtäväksi jää enää kauppakirjan viimeistely.

Vauhtia myyntiin

Uudet ilmoitukset löydetään yleensä hyvin ja ne saavat näkyvyyttä listojen kärkipäästä. Jos haluat vauhdittaa myyntiä ja nostaa kohteen uudelleen kärkeen, muista korostuspalvelut. Jo muutamalla eurolla helpotat autosi löytymistä.

Etsitkö sopivaa autoa? Muista Hakuagentti ja Rekkari

Hakuagentti on verraton apu ostajalle. Se pitää sinut ajan tasalla tarpeitasi vastaavista uusista ilmoituksista. Saat viestin sähköpostiisi heti, kun hakuasi vastaavia ajoneuvoja tulee myyntiin. Voit tallentaa tarkennetun haun Hakuagentiksi hakusivun lopun linkistä.

Kun löydät houkuttelevan kohteen, voit tarkistaa mm. sen perus-, omistaja- ja historiatiedot Traficomin rekisteristä Rekkari.fi -palvelumme kautta (alk. 2,90 €). Syötät vain rekisterinumeron.

Tarjolla myös ajankohtaista luettavaa autoalalta

Nettiauto seuraa alaa aktiivisesti. Taukopaikalla julkaisemme uutuuksista ja myös käytetyistä autoista vuosittain useita kymmeniä juttuja, koejoja sekä käytännön vinkkejä.