Ampparit

Kovimmat uutiset juuri nyt

Ampparit-uutispalvelu kokoaa yhteen päivän polttavimmat uutiset lähes 300 kotimaisesta lähteestä valtamedioista paikallislehtiin. Näet yhdellä silmäyksellä eri medioiden uutistarjonnan juuri sinua kiinnostavista aiheista ja pääset lukemaan jutut muutamalla klikkauksella. Kun jotain tapahtuu, Ampparit tietää sen heti reaaliajassa. Palvelusta löydät myös päivän säätiedot ja TV-ohjelmat. 

Kotimaa, urheilu, ulkomaat, viihde, lifestyle – Amppareista löydät kaiken

Ampparit seuraa maailman ja kotimaan uutisia vuorokauden ympäri. Amppareiden Urheilu-osiosta löydät kattavasti viimeisimmät urheilu-uutiset jääkiekosta, formuloista, jalkapallosta ja monesta muusta lajista. Lisäksi Ampparit seuraa intensiivisesti eri urheilutapahtumia. Amppareiden Tulososiosta näetkin reaaliaikaisesti muun muassa suosikkijoukkueesi pelitulokset ja otteluohjelman.

Muita suosittuja aiheita Amppareissa ovat muun muassa kotimaan ja ulkomaan uutiset sekä talous, viihde ja IT. Lisäksi Ampparit tarttuu päivittäin ajankohtaisiin aiheisiin, joita voit seurata helposti nousussa olevien #hashtagien avulla.

Myös paikallisuutisille löytyy paikka Amppareista. Loma-aikana kuljemme mukana monen mökkiläisen kännykässä ja raportoimme paikallisista tapahtumista.

Uutisia juuri sinulle

Räätälöi itsellesi oma uutislista! Amppareihin voi luoda oman profiilin, jonka kautta voit seurata vain niitä uutisia ja aiheita, jotka sinua kiinnostavat. Profiilissa voit muun muassa valita, mitä medioita haluat uutislistallasi nähdä ja määritellä laajasta uutisvirrasta ne aiheet, joita haluat seurata. Profiilista löytyy myös lukuisia muita näppäriä ominaisuuksia, joiden avulla teet Amppareista juuri sinun näköisesi.

Mukana myös mobiilissa

Miksi surffaisit useita sivustoja etsimässä uusimpia uutisia ja eri näkökulmia, kun löydät kaiken sisällön helposti ja kätevästi Amppareista yhdestä osoitteesta. Ampparit on maksutta käytössäsi mobiilissa ja työpöytäkoneella sekä iOS ja Android-sovelluksina.