Ammattimediat

Johtavat raskaan kaluston mediat

Konepörssi ja Konekuriiri tarjoavat vahvan kattauksen kone- ja kuljetusalan ajankohtaisimpia sisältöjä. Alan ammattilaiset kohtaavat kasvokkain tuottamissamme Mansen Mörinät ja Henkilökuljetusnäyttely -tapahtumissa.

Työkone- ja kuljetusalan vahvin ja tunnetuin media Konepörssi tarjoaa laadukasta ammattilaisille suunnattua sisältöä. Konepörssi laajenee 2020 alusta kattamaan myös traktoriurakoinnin, maa- ja metsätalouden sekä kevyiden tavara-autojen ja henkilökuljettamisen aihepiirit .

Uudistunut Konepörssi ilmestyy painettuna lehtenä 31 kertaa. Näistä 12 numeroa keskittyy Konepörssin perinteisiin aiheisiin. Niiden lisäksi maa- ja metsätalouden ja traktoriurakoinnin aihealuetta käsitellään Konepörssi Urakointiuutisten 11 julkaisussa sekä kevyitä tavara-autoja ja henkilökuljettamista Konepörssi Ammattiautojen 8 julkaisussa.

Verkossa Konepörssin sisältö käsittää jatkossa kaikki raskaan kaluston aihepiirit. Sivustolle avataan joulukuussa 2019 myös Konekauppa, Nettikoneen kauppiaskaluston markkinapaikka.

Konekuriiri keskittyy metalli- ja konepajateollisuuteen

Alan ammattilehdestä löytyvät kiintoisimmat koneet, työkalut, oheislaitteet sekä ajankohtaiset uutistapahtumat. Konekuriirin verkkosisällön löydät joulukuusta 2019 alkaen Konepörssi.comin Konepajateollisuuden puolelta.

Yhteystiedot

Ammattimediat Asiakaspalvelu

ammattimediat@otava.fi
03 380 7700