Nettix, Autotalli ja Alma Autoilun järjestelmät saman katon alle

18.02.2022 Uutiset

Me Nettixin markkinapaikkojen, Autotallin sekä Alma Autoilun järjestelmien tekijät olemme keväästä 2021 saakka olleet osa Alma Mediaa, muodostaen ajoneuvokaupan palveluja tarjoavan yksikön. Tunnetuimpia brändejämme ovat Nettiauto, Autotalli, Nettimoto, Nettivene, Nettikone, Konepörssi, Websales ja Nettix Pro. Ensisijaisesti toimimme edelleen palvelujen nimissä. Silloin kun tarvitsemme kokoavaa termiä, käytämme jatkossa nimeä Alma Ajo. Taustalla vaikuttaneet yhtiöt Nettix Oy ja Alma Mediapartners Oy sulautuvat 30.4.2022 osaksi Alma Media Suomi Oy:tä.

Tavoitteenamme Alma Ajossa on mutkattomat ajoneuvokaupat sekä kauppiaille että yhteisille asiakkaillemme. Tuotteemme muodostavat ainutlaatuisen ajoneuvokaupan markkinapaikkojen, järjestelmien ja medioiden kokonaisuuden, josta löydät oman kokoisen ratkaisun liiketoimintasi tarpeisiin. Olemme digitaalisen ajoneuvokaupan aktiivinen kehittäjä.

Yhdistymisellä vahvistamme tuotekehitystä sekä markkinapaikkojen että erityisesti järjestelmien puolella. Tutut yhteyshenkilöt ja vastuumyyjät jatkavat tehtävissään. Yksikön myyntiryhmän johtoon on nimetty Aleksi Alppi.

Kaupallisin terveisin,

Alma Ajon väki

Aleksi Alppi
Myyntijohtaja
Markkinapaikat ja järjestelmät
050 410 6608
aleksi.alppi@almamedia.fi

Antto Syrjänen
Liiketoimintapäällikkö
Ajoneuvokaupan järjestelmät Websales, Autosofta ja Nettix Pro
040 591 9515
antto.syrjanen@almamedia.fi

Erno Kalalahti
Liiketoimintapäällikkö
Markkinapaikat Nettiauto, Autotalli, Nettimoto, Nettikone, Nettikaravaani, Nettivene, Nettivaraosa ja Nettimarkkina
040 840 0723
erno.kalalahti@almamedia.fi

Jussi Lehtonen
Päätoimittaja
Konepörssi
0400 630 607
jussi.lehtonen@almamedia.fi

Jaakko Haapakangas
Johtaja
Liikkumisen yksikkö
040 504 5240
jaakko.haapakangas@almamedia.fi