Meistä

Mikä on Nettix?

Alma Media Oyj on 5.3.2021 ostanut Nettix Oy:n liiketoiminnan Otava-konsernilta.

Nettix on digitaalisia palveluita ja mainonnan ratkaisuja tarjoava yhtiö. Otava osti Nettix Oy:n markkinapaikkoineen 2000-luvun alussa. Tuolloin Nettiauto oli yhtiön selkeästi merkittävin tuote. Vuonna 2011 Nettix Oy osti uutispalveluja tarjoavan Ampparit Oy:n ja vuonna 2018 mm. Konepörssi-lehteä tuottaneen SL-Mediat Oy:n. Kaupan tavoitteena oli vahvistaa asemaa kone- ja kuljetusalalla. Vuoden 2020 alussa SL-Mediat Oy sekä Ampparit Oy fuusioitiin Nettixiin.

Nettixin tarina alkoi Nettiauton perustamisesta vuonna 2000. Kahdessakymmenessä vuodessa palveluvalikoima on laajentunut yhdeksään kauppapaikkaan, joiden yhteisenä tavoitteena tarjota helpot kaupat asiakkailleen, ja tehdä se käytettävyydeltään ylivertaisessa palvelussa.

Tuorein lisäys Nettixin valikoimaan on kuluttajien väliseen kauppaan ja ajoneuvon omistajan palveluihin keskittyvä OmaNettix. OmaNettixin sähköisellä kauppakirjalla voi hoitaa kaupan helposti ja luotettavasti vaikka kännykällä, tarkistaa auton käyvän hinnan ja tallentaa tärkeät kuitit ja huoltotiedot.

Panostamme myös nousevaan jakamistalouteen Nettivuokrauksen ja Nettimökin kautta. Vertaisvuokraaminen tarjoaa hyvän tavan keventää kulutusta silloin kun tuotteen käyttö on satunnaista, ja luo toisaalta uusia tienaamismahdollisuuksia.

Nettixissä työskentelee noin 60 asiantuntijaa mm. myynnin, tekniikan ja sisällöntuotannon aloilta. Osaava ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään kysymyksissä ja opastaa palvelujen käyttöä.